Industri nyheder

Solar fotovoltaisk system afbryder

2021-11-16
Solar fotovoltaisk system afbryderlink
Før du forstår den selvlåsende forbindelse afSolar fotovoltaisk system afbryder, skal vi først forstå princippet om kontaktorer og normalt åbne og normalt lukkede kontakter. Hvis vi ikke ved dette, ved vi stadig ikke noget om ledninger. Forklar først kontaktorens princip og struktur.
380V AC kontaktoren har tre hovedkontakter, nemlig strømindtaget og belastningsudtaget. De indgående linjer er trefasede strømførende linjer L1, L2 og L3, og de udgående linjer er henholdsvis T 1T2 og T3. Hovedkontaktorens indgående og udgående ledninger svarer til T1, L2 svarer til T2, og L3 svarer til T3. Når kontaktoren ikke er trukket ind, er hovedkontakten normalt åben.
DetSolar fotovoltaisk system afbryderhar også en normalt åben hjælpekontakt, som er den fjerde kontaktorkontakt til højre, som også svarer fra top til bund. NårSolar fotovoltaisk system afbryderikke er trukket ind, er den altid i normalt åben tilstand. Hjælpekontakten bruges til at styre kontaktoren gennem hjælpeknappen, og hovedkontakten bruges til at styre lastsiden, så den er opdelt i hovedkontakten og hjælpekontakten.
Hvis du ønsker at kontaktoren skal suges ind, suges kontaktoren først ind når kontaktorspolen er spændt. AC-kontaktorens spolespænding er 220 volt og 380 volt. Spændingstilslutningens to kontakter er A1 og A2, hvilket betyder, at så længe spolerne A1 og A2 er spændingsførende, når spændingen er 220 volt eller 380 volt, vil kontaktoren trække ind.
Spolen er placeret i midten af ​​bagsiden afSolar fotovoltaisk system afbryder, og dens funktion er at generere elektromagnetisme, efter at spolen er aktiveret, og der er et armatur i midten af ​​fronten af ​​kontaktoren. Efter at ankeret er aktiveret for at generere elektromagnetisk, begynder det at tiltrække det forreste anker, og det forreste anker skubber de øvre og nedre kontakter på kontaktorens hoved- og hjælpekontakter, så kontaktorens normalt åbne kontakter bliver normalt lukkede kontakter , og de normalt lukkede kontakter bliver normalt åbne Kontakt.
Vi bruger et solcelleanlæg til at låse vores hovedkontakter og hjælpekontakter er normalt åbne kontakter, så kontaktorens kontakter bliver normalt lukkede kontakter, efter at kontaktoren er trukket ind, dvs. de fire på kontaktoren. Kontakterne kommunikerer med fire kontakter under kontaktoren. Belastningsenden af ​​den bagerste kontaktor vil have elektricitet, og belastningsenden vil begynde at køre. Når spolen skæres af, genereres der ingen elektromagnetisme, så ankeret vil ikke blive tiltrukket, og der er en fjeder mellem spolen og ankeret. Den vil automatisk sprette spolen og ankeret tilbage til den oprindelige position, så kontaktorens normalt lukkede tilstand gendannes til den oprindelige normalt åbne tilstand, de øvre og nedre kontakter på kontaktoren.Solar fotovoltaisk system afbryderer afbrudt, og belastningen holder op med at køre.
Solar fotovoltaisk system afbryder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept